Counter-strike global offensive

counter-strike-global-offensive-game-hd-wallpaper-1920x1080-8976

Counter-strike global offensive en af mine personlige favoriter. lige som i det gamle counter-strike, går det ud på at plante bomben, og detonere bomben. Spillet har fået nye grafikker som er meget gode. Counter-strike global offensive er der 5 gamemods. De går under navnene arms race, demiltion, dethmatch, casul og comptevetiv. Først hvad er arms race?. Arms race går ud på at alle skal igemmen alle våben der i hele spillet, og man starte igen hvis man dør. Den der når igemmen alle våben den hurtist, får guldkniven som man skal dræbe en person med, og så har man vundet spillet. demoliton er en gamemode hvor der er 5 man på hvert hold, og det gælder om at nakker det andet hold. Når man får skydt en fra det andet hold, får man et nyt våben som en opgradering ,og hvis man får skudt en mere fjende, får man også en granad, og når man dør skal man vente til hele runden er slut. Casul er den gamemode som endelig bare er øvelse, inden man spille competiv. Det er lige som at lære hvor man kan stå når fjenden kommer, og hvis man dør skal men vente til hele rundten er slut. competiv er den gamemode som bliver spillet mest. I competive Får man en rank, når man har vundet 10 kampe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *